top of page

Trendy 2017, Část 5.: LET IT BE (Identita, Idealizována)


Míř. Příjetí. Jednoduchost. Upouštění od trendů a stylů, aby značka mohla být, čím skutečně je. Tento esencialistický trend v návrhářství je odpovědí na zahlcené zákazníky. Představte si svět, kde produkty nemusí bojovat o pozornost, kde identita sama značce stačí aby dosáhla zákazníka. V tomto je světě je design takový, že trend a styl jsou odsunuty na vedlejší kolej tak, aby osobnost značky mohla zazářit čistě a bezmračně. Jádro poselství je “Vím kdo jsem. Jsem to a nic víc.”

The Dieline volá “Identita, Idealizována”.

Designové prvky: jasnost, prosté tvary, jednoduchá slova, textura materiálu jako grafický prvek a omezená, i když jasná barevná paleta jako hlavní prostředky komunikace a pouze esenciální zprávy od značky.

(Výše) Design od: Kuudes Kerros pro Orkla Foods Finland. Jádro poseltsví je: Dostáváte nejlepší slanečky, které jsou k dostání, užijte si je jako kluk.

(Výše a níže) Design od: Jones Knowles Ritchie, značka je vzata zpět ke svým kořenům s jejím logem jako ohniskovým bodem na všech jejích krabicích od pizzy. Žádné nezbytné informace, design je odlehčen až na solidní červenou a modrou, součástí designu je i textura lepenková krabice. Jediný text je jméno Domino’s a jeden ze standardů společnosti jako slogan.

(Výše a níže) Design od: Siegenthaler & Co, nechtěli jít zjevnou cestou s ilustrovaným ovocem. Místo toho se rozhodli, že by design měl reprezentovat nebe nad tropickým ostrovem v různé denní časy, od východu po západ slunce, aby poskytli lepší prožitek z ostrova. Ovocné složky jsou vyobrazeny miniaturami na straně. Povšimněte si jak málo textu zde je, i když všechny esenciální informace jsou přítomny.

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page