top of page

Naše Nejposlednější Návrhy Obalů

Neděláme jenom jídlo! A protože se často vzrušujeme nad nepřeberným množstvím nových možností, uvedených do průmyslu jak díky obchodnímu modelu udržitelnosti, tak rychlosti nových pokroků, občas zapomínáme sdílet naše tradičnější, ale stále transformativní designy. Tady je pár z nich.

I když jsme společnost živící se designem obalů, snažíme se co nejvíce snížit množství balení, která jsou produkována díky své tendenci se okamžitě stát odpadem, stále navrhujeme obaly. kdyby jsme to nedělali, přechod pak by byl příliš prudký a a ekonomicky neudržitelný pro nás i naše klienty.

(Jestli si stále spojujete slovo "udržitelnost" s "environmentalismem", klikněte prosím zde pro definici Udržitelného obchodního modelu.)

Ale jsme dynamická agentura—a protože jakýkoliv přechod k udržitelnějšímu modelu je odměřený proces malých krůčků a protože rozumíme že každý náš klient pracuje v unikátních podmínkách—občas užijeme tradičnější design, aby jsme udělali lepší službu klientovi, ales tále nabízíme návrhy na úrovni s nejnovějšími styly a trendy, které otevírají nové dveře a příležitosti.

Tady jsou některé z těch z návrhů:

SUNKINS je značka potravinových doplňků pro lidi, kteří chtějí žít zdravěji.

PIXIE CREW je edice školních potřeb, které umožňují kreativním dětem, navrhnout si vlastní doplňky.

Logo PIXIE CREW, před a po úpravě.

Řada ochucených margarínů od společnosti PALMA.

VINEA: Místní příchuť, Místní kultura, Místní lidé.

Děkujeme, že jste je zkoukli!

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page