top of page

What Design Can Do 2017! Část 2

Zběžný přehled našich zážitků z druhého konference WHAT DESIGN CAN DO 2017 v Amsterdamu.

Krátká odpověď na otázku CO dokáže design je navrhnout naše produkty, komunikaci, kampaně a zkušenosti se značkou, aby fyzicky spojili lidi, vytvořili komunity a podnítili osobní diskuze, sdílení skutečných zkušeností a rozvoj empatie, radši než jejich online náhražky. Jedině tak je lze udělat relevantní.

Osobní úroveň. Slovo z úst. každý v marketingu ví, že není nic lepšího. Sdílený pocit. Empatie. (zhlédněte náš příspěvek na Design s Empatií)

Větší otázka je, JAK designovat, to totiž zůstává tak trochu v mlze. Nicméně, co jsme si odnesli z konferencí je prohloubení naší víry v design a lidskou schopnost pro to něco navrhnout. (Jeden příkald je naše Vinea kampaň, kde skutečný cíl našich návhů a TV spotů bylo svést lidi dohromady k práci na vinicích, přiveést mladé lidi a ekonomickou životaschopnost zpět do tradičních regionů. Tak se to bohužel neuskutečnilo, ale bylo to součástí našeho návrhu)

(Výše) Bývalý starosta Mexico City, odpovída na naše otázky ohledně způsobů, jak oslovit voliče v post-faktuálním světě.

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page