top of page

B&H, designuje pro dobro, za nulové navýšení nákladů

Milí brand manažeři, hledáte cesty, jak prohloubit loajalitu vašich lidí a zajistit životaschopnost vaší společnosti, profit v budoucích dekádách a ještě mít k tomu všemu dobrý pocit?

Není žádným tajemstvím, že značky na západě našly novou cestu k životaschopnosti a udržitelným profitům. Tento nový vzor pro strategii značek je kombinací aktivace vyššího smyslu, dávání zpět, udržitelnosti, CSR a posun k dlouhodobému plánování místo kvartálních zpráv o výši zisku.

Strategie, která je za všemi výše uvedenými elementy je stejná a je založená na výzkumu: pomáhání lidem k tomu, aby žili život udržitelně ukazuje, že rozumíte tomu, co potřebují a chtějí a ukazujete, že jsou pro vás důležití a sdílíte jejich touhu po zdravější planetě. Toto oboustranné pochopení prohlubuje dvoucestný vztah značky, vytváří dobrouvůli a obrovsky zvyšuje loajalitu ke značce. Toto se, jak již víte, promítá do udržitelného profitu.

Protože víme, že posun k této nové marketingové strategii chvíli trvá a stojí to peníze, kterými firma momentálně nemusí disponovat – v Butterflies & Hurricanes jsme se rozhodli předat tuto přidanou hodnotu našim klientům zdarma. Je to zahrnuto v našich běžných poplatcích, jako dárek pro vás. Jako dárek pro nás všechny.

Jak to funguje:

Zhruba 40% projektů, na kterých pracujeme, je pro non-profit organizace jako Lékaři bez hranic (Médecins Sans Frontiéres) nebo lokální nízkonákladové firmy, které vyrábějí nebo prodávají přírodní, bionebo fair-trade produkty v minimálním množství obalů, jako jsou Bez Obalu, Zemanka a Tierra Verde. Pro tyto firmy pracujeme buď za náklady nebo za velmi nízký výdělek. Proto, když si najmete B&H na strategii vaší značky, branding a obalový design, zařadíte se do skupiny, která také přispívá k dobru, které podporujeme. A vy to zase předáte svým zákazníkům- bez přidaných nákladů vaší firmě.

Spolupráce s B&H má tu přidanou hodnotu, že přibírá další společnost k vašemu CSR zásobovacímu řetězci a dává vám právo se ozvat, protože jste společensky odpovědná firma. Vaši zákazníci si to zamilují a odmění vás svojí loajalitou. Zkuste nás!

Vaše,

Michaela Thomas

Související Příspěvky:

  • WOMENOMICS

  • CO JE "UDRŽITELNOST"

  • CO TO VLASTNĚ ZNAMENÁ „MÍT VYŠŠÍ SMYSL“?

  • JAKÁ JE FINANČNÍ HODNOTA DOBRA?

  • C.S.R. PRO ZAČÁTEČNÍKY

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page