top of page

Pár našich nedávných designů

Autenticita, zábava, transparentnost, udržitelnost, servis a nebeská elegance. Tento příspěvek ukazuje některé z našich nejposlednějších designových počinů.

První je náš redesign pro jednu ze společností Velké Trojky: Royal Crown (a.k.a. RC) colu. Originální recept z roku 1905 s opravdovou cukrovou třtinou a stévií slazená "slim" verze, obojí v opětovně využitelných skleněných lahvích.

Pro autenticitu jsme strávili čas v Columbusu, Georgia, USA, poznávali historii drinku a naše vlastní Danda Horáčková vytvořila olejové malby podle originálních fotografií pro tento návrh který je předurčen změnit design coly.

Lahve jsou malé s obsahem 250 ml, což podporuje střídmost při konzumaci, a etiketa rovněž podněcuje lidi, aby se na chvilku zastavili a zamysleli se.

Jen pro porovnání, tady je předchozí vzhled.

Druhé jsou naše designy pro bio-sušenky od Zemanky. Zde elementy byly, že zdravé sušenky jsou rovněž i zábavné sušenky.

Transparentnost je pro Zemanku důlěžitá, když kupujete tyto cookies, můžete vidět za co opravdu platíte, ne obrázek sušenek z photoshopu. Dále, aby jsme více snížili odpad, etikety jsou tištěné na recyklovaný papír, což je udržitelnější.

Tento design má jen ty podstatné informace, aby přetnul kognitivní zahlcení a udělal tak službu vytíženým zákazníkům.

Také pro Zemanku, jsme dělali veganské tyčinky, barevné, hravé a lehce odlišitelné.

Také jsme pracovali na espressu a pomazánkách.

Třetí, náš design pro milovníky čokoládových fantazií, Modré z nebe, pro Orion.

Znovu, na povrchu jsou jen ty esenciální informace, protože když potřebujete čokoládu, vše co potřebujete je jí vidět. Vytlačená textura navyšuje prožitek.

V našem designu jsou fotografie čokolády bez zvláštní pozornosti ke grafické úpravě, tak aby zákazník dostal poctivou reprezentaci produktu.

Skrze náš designový proces užíváme emapatii, soucit, dlouhodobé uvažování a náš mladý, dopředu-přemýšlející tým k nalezení cest, které nám umožňují lépe umocnit zákazníka v rozhodování a lépe posloužit lidem, stejně jako zájmům našich klientů. Toto je přidaná hodnota, kterou Butterflies & Hurricanes přináší svými klientům a jejich značkám.

Děkuji za prohlédnutí. Pokud máte dotazy či komentáře využijte prosím níže umístěnou sekci pro komentáře, či nás kontaktujte na Facebooku.

Máme více udržitelných designů na cestě na trh, plus celé nové webovky!

S pozdravem,

Michaela

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page