top of page

Akce B&H: "Bohatněte Dobrem"

5. Dubna 2018 jsme v pražském Teal Clubu pořádali událost “Bohatněte Dobrem”.

Prvotní nápad na tuto událost byla oslava znovuspuštění našeho designového studia s novým směřováním (zhlédněte “Vnitřní bohatství: Znovuspuštění Butterflies & Hurricanes”), aby však byla více v souladu se smyslem naší práce - zlepšit svět skrze design a pomáhání společnostem omezit plýtvání obalovými materiály - rozhodli jsme se založit tuhle událost na dávání nazpět a udělat ji zábavnou!

Krátké souhrnné video z akce, včetně vyjádření od řečníků. (Video: Jan Kundera)

Krom naší Michaely a Alana Thomasových jsme přizvali čtyři další byznys lídry a experty v oboru, aby přednesli vlastní prezentace našim klientům, dalším návrhářům, podnikatelům a zájemcům z veřejnosti.

Prezentace (videozáznamy a detaily najdete níže) byly nejen o úžasných a odvážných nových směrech, kterými se ubírají podniky řídící se svým vyšším smyslem a jejich úspěších, ale i o obrovských příležitostech které se otevírají díky cirkulární ekonomice a také o roli, kterou v tom všem hraje design.

Událost měla i společenský aspekt, v oddělené místnosti totiž bylo servírováno báječné, ručně připravované Marocké jídlo spolu s kávou a vínem pro socializování a tvorbu obchodních kontaktů.

Vchod do vily “Teal Clubu”, kde se akce pořádala. (Foto: Viktor Tuček)

Část grafického provedení našeho B&H manifesta, jak bylo k vidění na místě. (Foto: Viktor Tuček)

Moderátorka události, Iva Kuchařová, uvádějící první mluvčí. (Foto: Viktor Tuček)

A tady je, naše Michaela Thomas, přednášející svou úvodní řeč. (Foto: Viktor Tuček)

Martin Dokoupil a Nataša Foltánová z Tierra Verde, připravující se prezentovat svou společnost a její výrobky. (Foto: Viktor Tuček)

V první řade sedí (z leva doprava): Soňa Jonášová, Tomáš Hajzler, Martin Dokoupil, Nataša Foltánová a Míša Thomas. (Foto: Viktor Tuček)

Jan Zeman, zakladatel a vlastník bio-pekárny Zemanka, mluvil o tom, co ho nejvíce ovlivnilo na jeho životní cestě (Foto: Viktor Tuček)

Tomáš Hajzler, blogger, influencer a muž, který dělá, co chce, zde vysvětlující svůj přístup k žití dobrého života ve spotřebitelském světě. (Foto: Viktor Tuček)

Soňa Jonášová, zakladatelka a ředitelka INCIEN, hovořící o tom, že konat dobro a vydělávat se vzájemně nevylučuje. (Foto: Viktor Tuček)

Vedoucí našeho CSR programu, Alan Thomas, zachycen zde během jeho prezentace “Be Doctor Feel Good”. (Foto: Viktor Tuček)

Měli jsme plno a ohlasy byly velmi pozitivní. Zvažujeme, že budeme pořádat podobnou událost pravidelně, jestli se Vám tato myšlenka zamlouvá, nebo chcete navrhnout další osobnosti, které by jste rádi viděli a slyšeli, dejte nám vědět!

Michaela Thomas je majitelka a designová ředitelka Butteflies & Hurricanes. Je vdaná, má tři děti a VELKÉHO psa.

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page