top of page

Radikální lidskost = extrémismus?


SVÉ NÁZORY ŘÍKÁME V MÍRU! Ne jeden člověk si nás pro naše pevné postoje zařadil do kolonky “extremista”, ba dokonce “útočník”. Říkat ,,Ne”, být asertivní a mít hodnoty, ale není výrazem boje, nenávisti ani extremismu. Ovšem kde všichni mlčí, i jeden hlas může působit jako přehnaná snaha.

Nejde nám o peníze nebo zachování vzdorovité image. V sázce je naše srdce a svědomí, kterým se nevyplatí být nevěrný. Kolik už takových románků se ziskuchtivostí nakonec skončilo pokřivením charakteru?

VŠUDE STEJNÝ DRESS CODE Lidskost není kabát, který si v práci svlékáme. Nehrajeme na oddělenost pracovního a soukromého života. Nechceme žít dvojí život, ve kterém si názory necháváme na doma a v práci pro obživu znásilňujeme naše přesvědčení.

Empatie, pochopení a otevřenost se v práci nosí! Lidi nejsou stroje, dělají chyby, občas dochází k nedorozuměním. Vše jde ale s otevřeným srdcem v klidu vyřešit. Vážíme si klientů se stejnou filosofií.

EXTRÉMISMUS POVOLEN? Každý má svou cestu. My z té své nemáme v plánu scházet. Když má člověk čistý záměr, nepotřebuje lhát - sobě ani druhým. Jediný extremismus, který vyznáváme, je radikální lidskost. Znamená to být lidský kdykoliv - ať už se někdo dívá, nebo ne, ať už se to zrovna hodí nebo ne.

VŽDYCKY NÁM UDĚLÁ RADOST, KDYŽ MŮŽEME POZNAT NAŠE ČTENÁŘE A JEJICH NÁZORY

NAPIŠTE NÁM!

Úspěch! Zpráva odeslána.

bottom of page